Mot tävling

Sitter i bilen påväg mot Karlskoga för att tävla, lite sådär lagom trott efter knappt sovit mer än en timma inatt, och knappt tre timmar igår natt. Nervositeten stiger hela tiden.. Inte långt kvar nu.


voffis

Fina Zyrack <3

Skolavslutning?

Hitta ett linne jag fått för ett bra tag sen, har inte provat de eller nått, insåg nu att det mer var som en klänning, väldigt söt också, kanske nått man kan ha på skolavslutningen?


2009


.

Fanfanfanfanfan


Sol

Love it hihi


Green

Våååår <3


Vad har du som inte jah har?

Fuck everything


Godnatt

Läser en stund, sen blir det sova gott i min älskade säng..


Jag tappar meningen för att leva

Ta mig bort, långt bort


Det bästa som hänt mig. ♥

 

Feeel sick


Jappjapp

Livet rullar på, ena dagen bäst andra sämst.


Helgen

Slutade 12.50 i fredags så tog 13.45 bussen till hbg och satta mig på stationen och väntade på David, sen kom han och vi tog tåget till kumla sen stod vi och snacka lite, och rikard kom också, medans jag vänta på att pappa skulle hämta mig på station. Lite senare drog jag och sola med Emelie o vi va där en stund, sen gick vi ut och träffa Simon, Scoby och Krille en stund, sen gick vi tbx t Emelie och hennes bror körde oss till Linns minnesplats och vi tände ett ljus, sen släppte dom av mig hemma på vägen. Hemma bädda jag ner mig i soffan och kolla på massa filmer. I lördags gick ja upp vid 10 och slinga håret, sen åkte jag till Örebro med Lisa och Sara och mötte upp andra klubbmedlemmar och kolla på elitserie laget i hoppning. Påvägen hem igen gick vi in på mb en snabbis och jag köpte armband haha. Sen hemma packade jag och åkte till Felicia, vi chilla först en stund sen drog jag till Rikards husvagn en stund och träffa massa gött folk. Sen skjutsa Johan tbx mig och jag drog t Frida med Emelie, Jossan, Felicia och Anton sen va vi där ett tag innnan vi drog hem och chillaaaaa. Hahha sen typ vid 4 kom Joakim, då satt vi uppe med honom till typ 6-7 tror ja, sen la vi osss, vakna typ vid 10-11 låg i sängen till typ två, sen drog jag hem och bakaaa hihihi.
 
Intressant inlägg jappjapp
 

RSS 2.0