Tjobräää

Julafton var mysig, fick ridbyxor, tröja, halsband, vantar, väckarklocka osåå. Av fosterfamiljen o av barbro o leif. När dom hade åkt packade jag sen gick jag till Alva en sväng, kom hem runt tolv, och då satt jag vid datorn, sen i tisdags gick jag upp duscha och fixa mig innan pappa och familjen kom och hämtade mig o vi åkte t farmor och fira jul där. Där fick jag ett par converse, ett par hvpolo "kängor", 1000kr, tröja, halsband, iphonevantar, örhängen, biokort, 2 iphoneskal o godis. Sen drog jag t pappa, på kvällen drog jag ut o va med Felicia, Emelie o johanna och vi åkte sopsäck, sen kom johan, felix o knubbo en stund. I onsdags drog jag o emma t mb en sväng, sen va jonte, johan o simpan där så då åkta vi med dom t max innan vi åkte hem t jonte med dom och satt där. Sen skjutsa johan hem miig. Sen i torsdags gick ja t kumla på efermiddagen o va med rikard och david, sen kom wictor, sen drog ja o wictor t jonte o va där med massa folk, sen åkte vi hem typ 23-24.. Sen i fredags åkte jag med emmy och jennifer till mb och shoppa, fick med två par jeans hem, det behövdes. Sen har jag sovit hos ep inatt och ska de en natt till. Imorn får vi se vad som händer! :)

Merry Christmas

Hej alla kära bloggläsare, har precis fixat mig och sitter nu och väntar på gästerna samtidigt som jag lyssnar på musik. Dagarda som gått har varit bra, i fredags firade jag jul med mamma och öppnade paket, fick lite bra att ha saker och presentkort på marieberg, sen på lördagmorgonen var vi hos mormor så jag fick mormor och morfars paket. I lördags kväll tog jag och Emma bussen till Kumla och va med Johan, Jonte, Simon och Knubbo, kollade mest på film och chilla. Sen åkte vi hem vid typ 1. Igår va jag hemma och sov typ hela dagen. Sen nu idag har jag hjälpt till lite hemma oså. Idag firar jag julen i Åmmeberg hos min fosterfamilj, och i morgon åker jag in till Askersund och firar med släkten på pappas sida, sen följer jag med honom hem till kumla och stannar där några dagar, det kommer bli bra.

But we’re just living life and we’ll never stop

hej på er, igår va skolan rätt chill, försov mig en timma typ, så när jag kom till skolan vid typ tio hade vi håltimma till typ halv ett då kolla vi på lärarnas julspex och efter det hade vi juldans. Sen drog jag och ewe hem till mig och chilla och baka kladdkaka! mums, sen skulle hon hem så då snacka jag med jonte och johan på skajjjp. I morse vakna jag för en gångs skull så jag hann t skolan heheheh, hade en kooooort "lektion" eller ah vi packa ihop våra saker eftersom vi skulle flytta till en annan byggnad i skolan och så. Sen bar vi bänkar och stolar till de rummet sen hade vi håltimma till 12.10 då vi skulle käka julbord, sen vid 13, kolla vi på film med klassen oså. Sen sluta vi. Bussen hem va lika rolig som vanligt med mina älskade busskompisar! haha. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och har i stort sett suttit här hela dagen och snacka skype oså haha. Imorn är sista skoldagen och då ska vi bara gå till kyrkan och fika med klassen. Så de är rätt chill, sen äre ÄNTLIGEN JULLOV!!

bjuder på en bild från när vi firade min 6års dag i göteborg.

alla ränner runt på stan, centrumhets!

tjatja bloggen! gårdagen va väl myysig, red min fina lurvboll för första gången på över ett år också, lillkillen hihi. Sen kunde ja inte somna så låg vaken t typ 2-3 inatt.. Idag va skolan rätt chill, gjorde inte nått speciellt på de två lektioner vi hade, sen 2h håltimma typ innan vi åkte till hallsberg och glodde på julshow, och jag träffa mina älskade smurfar!! Sen hem och har typ chilla lite, gjorde stallet åt magda. Ska väl snart hoppa in i duschen. ajaaa vi hörs alla sötafulaäckligaälskademänniskor! hah

Dansar aldrig nykter

Vart hemma från skolan ons,tors,fre så igår vart det chillkväll satt framför datorn och snackade skype med massa roliga människor, i morse skulle vi egentligen upp och köra häst till pay and jumpen i pboda, men den vart inställd pga vädret. Haft strömlöst ett tag idag med.. Aja ska snart äta sen ska jag åka hem till mamma och umgås med henne och bror min, sen imorn ska vi på julbord med släkten.
bjuder på en bild från i somras när vi hade lambiisar hemmaa hos mammmuuttt. pussheyy

yeah, that's me.


RSS 2.0